Galaxy Note 5'in Avrupa sürümü testlerde göründü

Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy NOTE 5’i tanıttı ve Avrupa pazarı için henüz satışa sunmadı ve söylentilere göre önümüzdeki yılın başlarında Avrupa raflarında olacak. Galaxy Note 5’in Avrupa sürümü olduğu düşünülen SM-N920F model numaralı bir telefon Geekb

Galaxy Note 5'in Avrupa sürümü testlerde göründü

Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy NOTE 5’i tanıttı ve Avrupa pazarı için henüz satışa sunmadı ve söylentilere göre önümüzdeki yılın başlarında Avrupa raflarında olacak. Galaxy Note 5’in Avrupa sürümü olduğu düşünülen SM-N920F model numaralı bir telefon Geekbench test5inde ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note 5’in bir test ile ortaya çıkması normal ancak, ilginç olan şey Galaxy Note 5’in 4GB RAM ile gelmesine rağmen testteki modelin 3GB RAM özelliğine sahip olduğunun görünmesi.

Umarız testte çıkan sonuç telefonun sistemden sonra  kalan RAM miktarını gösteriyordur yoksa diğer pazarlarda 4GB RAM ile gelen Galaxy Note 5’in Avrupa’da 3GB ile gelmesi Avrupa kullanıcılarının tepkisine yol açacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem