Galaxy Note 3 i- Lollipop güncellemesi Türkiye'de

Samsung’un Galaxy Note 3 için yaklaşık altı önce Rusya’da başlattığı Android 5.0 Lollipop güncellemesi nihayet ülkemiz kullanıcılarıyla buluştu. Bugün sabah saatlerinde Kies ve OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı başlayan güncelleme birçok Galaxy Note 3 kulla

Galaxy Note 3 i- Lollipop güncellemesi Türkiye'de

Samsung’un Galaxy Note 3 için yaklaşık altı önce Rusya’da başlattığı Android 5.0 Lollipop güncellemesi nihayet ülkemiz kullanıcılarıyla buluştu. Bugün sabah saatlerinde Kies ve OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı başlayan güncelleme birçok Galaxy Note 3 kullanıcısı tarafından yüklenmiş durumda.

Android 5.0 Lollipop güncellemesi Galaxy Note 3 için birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Yeni yazılımla birlikte Galaxy Note 3 Materyal Tasarım’la uyumlu TouchWiz’e kavuşuyor. Animasyonlar ve yeni renk düzenleri sayesinde daha modern bir görünüme kavuşan TouchWiz'in güncelleme sonrası performansı da önemli ölçüde artıyor.

Güncelleme kapsamına ayrıca Materyal Tasarım’la uyumlu hale gelen çekirdek Samsung uygulamaları, daha hızlı çalışan arayüz, pil verimliliği,  ART sanal çalışma motoru, yeni bildirim stili, yenilenen çoklu uygulama menüsü ve yeniden dizayn edilen Ayarlar menüsü ve Ayarlar menüsünde arama seçeneği yer alıyor. 

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda Android 4.4 ve Android 5.0 yüklü Galaxy Note 3 karşılaştırmasına göz atabilirsiniz. 

Sağdaki görüntüler Android 4.4, soldaki görüntüler Android 5.0 yüklü Galaxy Note 3’e ait. 

1422960692_1.png1422961324_1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1422960739_2.png1422961352_2.png

TeknolojiOku

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem