Fuhuşta son tango!

Ahlak polisinin hemen her gece düzenlediği fuhuş operasyonlarında belirli mekanlardan onlarca kadını toplaması fuhuş sektöründe yeni bir dönemi de beraberinde getirdi.Fuhuş yapmak isteyen telekızlar müşteri bulmak için artık teknolojiyi kullanmaya başladı

Fuhuşta son tango!

Ahlak polisinin hemen her gece düzenlediği fuhuş operasyonlarında belirli mekanlardan onlarca kadını toplaması fuhuş sektöründe yeni bir dönemi de beraberinde getirdi.

Fuhuş yapmak isteyen telekızlar müşteri bulmak için artık teknolojiyi kullanmaya başladı. Fuhuş yapanlar ile fuhuşa aracılık yapanları yakalamak için daha önceleri bar, pavyon ve gece kulüplerini takip eden polis, artık teknolojiyi takip ediyor.

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde evli ve çocuklu olan bilgisayar mühendisi E.A’nın akıllı telefonuna WhatsApp uygulamasını kullanarak atılan mesajda telekızların pazarlanmak istemesi üzerine E.A durumu polise bildirmişti. Müşteri gibi davranarak tele kızlara Kadıköy’de bir otel adresi veren polis, otele gelen yabancı uyruklu bir kadını gözaltına almıştı.Şikayete bağlı olalarak takibe alınan WhatsApp yazılım uygulaması fuhuş için kullanılan yazılım uygulamalarının başında geliyor.

‘Yakınındaki telekızlar’

Polisin hemen her gece fuhuşa aracılık edilen bir mekana baskın düzenlemesi üzerine tele kızların teknolojiyi kendilerine yeni mekan olarak seçtikleri ortaya çıktı.

WhatsApp uygulamasının yanı sıra görüntülü ve sesli konuşmak için geliştirilen bir başka android yazılım programı Tango’nun da fuhuş yapanlar tarafından keşfedildiği görüldü. Uygulamada yakınımdaki kişiler bölümünden sadece kadınlar seçildiğinde onlarca sayfada telekızların fuhuş için kendilerine profil oluşturmaları dikkat çekti. Fuhuş yapmak isteyenlere gecelik fiyatından telefon numarasına kadar bir çok bilgiyi paylaşan telekızların bu yöntemle onlarca müşteriye ulaştığı belirlendi. Polisin takibe aldığı bu uygulama sisteminde tele kızların kaç km mesafede bulunduğu bilgisi de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler