Freni boşalan kamyon kırmızı ışıktaki 5 aracı biçti!

Yozgat'ta freni boşalan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca çarptı. Kaza mobese kameralarına yansıdı.Yozgat'ta freni boşalan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca çarptıktan sonra güçlükle durabildi. Edinilen bilgiye göre Murat Selvi yönetimindeki i t

Freni boşalan kamyon kırmızı ışıktaki 5 aracı biçti!

Yozgat'ta freni boşalan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca çarptı. Kaza mobese kameralarına yansıdı.

Yozgat'ta freni boşalan kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca çarptıktan sonra güçlükle durabildi. Edinilen bilgiye göre Murat Selvi yönetimindeki i tuğla yüklü 66 AS 201 plakalı kamyon, Esentepe mevkiinden Yozgat şehir merkezine seyir halinde iken freninin boşalması üzerine duramayarak terminal kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen 58 ZC 971 plakalı TIR'a, 42 AEZ 95, 66 LY 583, 66 AH 173 ve plakası alınamayan bir otomobile daha çarptıktan 500 metre sonra durabildi. Kazada yaralanan 5 kişi 112 Acil Servis ekiplerince Yozgat Devlet Hastanesi ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem