Fransa ile PKK pazarlığı!

Fransa ile Türkiye bugün İç Güvenlik İşbirliği Anlaşması imzalayacak. Anlaşmaya Fransa İçişleri Bakanı Claude Gueant ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin imza koyacak.NEDİM SEVEN VE CANAN KURTYILMAZ'IN (TATAR CANAN) İADESİ İSTENECEK Gueant ile görüşmelerd

Fransa ile PKK pazarlığı!

Fransa ile Türkiye bugün İç Güvenlik İşbirliği Anlaşması imzalayacak. Anlaşmaya Fransa İçişleri Bakanı Claude Gueant ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin imza koyacak.

NEDİM SEVEN VE CANAN KURTYILMAZ'IN (TATAR CANAN) İADESİ İSTENECEK
 Gueant ile görüşmelerde Türkiye’nin PKK’nın Fransa’daki kasası olan ve halen yargılanan Nedim Seven ile Avrupa sorumlularından Tatar Canan olarak bilinen Canan Kurtyılmaz’ın iadesini isteyeceği öğrenildi.

CEM UZAN'IN DA İADESİ İSTENECEK
Fransa Türkiye’nin bu yöndeki taleplerine “AB üyesi olmayan bir ülkeye iade yapılmasını yasal mevzuatımız engelliyor” yanıtı veriyordu. Türkiye’nin, işbirliği görüşmeleri sırasında halen kırmızı bültenle aranan Cem Uzan’ın iadesini de isteyeceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem