Football Manager 2016 ne zaman çıkıyor?

Merakla beklenen Football Manager 2016'nın PC ve Macintosh simülasyonu, 13 Kasım Cuma günü piyasaya çıkıyor. SEGA Europe Ltd. ve Sports Interactive, tüm dünyadaki futbol taraftarlarına, milyonlarca dolar hasılat yapan ve uluslararası çapta ses getiren Foo

Football Manager 2016 ne zaman çıkıyor?

Merakla beklenen Football Manager 2016'nın PC ve Macintosh simülasyonu, 13 Kasım Cuma günü piyasaya çıkıyor.

SEGA Europe Ltd. ve Sports Interactive, tüm dünyadaki futbol taraftarlarına, milyonlarca dolar hasılat yapan ve uluslararası çapta ses getiren Football Manager serisinin son sürümüyle favori takımlarını zafere ulaştırabilmeleri için bir şans veriyor. Kasım ortasında piyasaya çıkacak olan Football Manager 2016, mümkün olan en geniş kitleye mükemmel futbol takımı yönetimi deneyimini sağlamak için çeşitli simülasyonlar içeriyor.

Yeni oluşturulan kadro, PC ve Macintosh için Football Manager 2016'nın yanı sıra, Football Manager Touch (hem bilgisayarlar hem de üst düzey tabletler için) ve Football Manager Mobile (tüm iOS ve Android cihazları için) sürümlerini de içeriyor.

Daha önce Football Manager Classic olarak bilinen Football Manager Touch, bu güne kadar tam simülasyonun içinde (ve Mart ayından itibaren üst düzey tabletlerde) "hızlı oyun" modunda kullanılabiliyordu. Artık, ilk kez Steam üzerinden (PC ve Macintosh için) ve üst düzey tabletler için de ayrıca sunulacak. Football Manager Mobile, daha önce Football Manager Handheld olarak biliniyordu.

Sports Interactive yöneticisi Miles Jacobson, "Bir süredir, herkese uyan bir futbol yönetimi deneyimi olmadığını anlamış bulunuyoruz" diyor ve ekliyor: "'Kapsamlı" simülasyon için yeterli zamanı ve bağlılığı olan çok sayıda hayranımız olduğu kadar, kendilerine daha uygun hale getirilmiş bir versiyona ihtiyaç duyan oyun severler de var. Bunun yanı sıra, mobil cihazların çok yaygınlaşmış olması sebebiyle insanlar değişik şekillerde oyun oynuyor. Football Manager Touch'ın hem bilgisayarda hem de tablette oynanabilen bağımsız bir ürün olarak piyasaya çıkarılması sayesinde artık herkes için bir şeyler sunabilir duruma geliyoruz."

Programa katılan dijital bir satıcıdan Football Manager 2016 (PC ve Macintosh için) ön satın alımı yapmış olan hayranlara "An Alternative Reality: the Football Manager Documentary" belgeselini izleyebilmeleri için bir karşıdan indirme anahtarı hediye edilecek. Oyun severler ayrıca, oyunun tam olarak oynanabilir sürümü olan ve resmi yayınlanma tarihinden yaklaşık iki hafta önce çıkarılacak olan Beta versiyonuna da erişim kazanacak. Bu Beta versiyonda başlatılan kariyerlere tam oyunda devam edilebilecek.

Programa katılan bir satıcıdan (mağaza ya da İnternet) ambalajlı bir ürün için ön sipariş vermiş olan hayranlar, Football Manager 2016'nın "An Alternative Reality: the Football Manager Documentary" belgeselini de içeren sınırlı sürümünü kazanacak.

BU SEZONUN KADROSUNUN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ

FOOTBALL MANAGER 2016:

İki yepyeni oyun modu: Rüya takımınızı oluşturup mini bir ligde mücadele etmenize imkan veren "Fantasy Draft" modunda arkadaşlarınızla kapışın ya da "Create-A-Club" opsiyonunda kendiniz oluşturduğunuz özel takımınızı mevcut herhangi bir lige ekleyin.

Teknik direktör taç çizgisinde: Taç çizgisinden oyunculara talimatlar veren, kutlamalara katılan ve isteğe göre uyarlanabilen karakterinizle aksiyona her zamankinden daha yakın olun.

Geliştirilmiş maç günü deneyimi: 2 bini aşkın yeni animasyon, Football Manager 2016 maç motorunu bu güne kadarkilerin en iyisi yapıyor. Ayrıca duran topları planlarken daha fazla kontrole sahip olacak ve yeni önemli anlar paketi sayesinde bütün liglerle ilgili en son haberleri alabileceksiniz.

FOOTBALL MANAGER TOUCH 2016

Çapraz kayit: Football Manager Touch 2016'nın bütün versiyonları birbirleriyle "çapraz kayıt uyumludur'. Bu sayede tablette başladığınız bir kariyeri buluta kaydedip bilgisayarınızda devam edebilirsiniz (ya da tam tersi).

Maç günü deneyimi: Football Manager Touch 2016, duran top planlaması ve rakip talimatlarını içeren ve hepsi büyük beğeni toplayan Football Manager 3D maç motoruyla canlandırılan geliştirilmiş taktik seçenekleri sunar.

Create-a-club modu: "Create-A-Club" seçeneğini kullanarak kendi takımınızı oyuna ekleyin. Kulübünüze isim verin, renklerinizi seçin ve kendinizi ve hatta bir arkadaşınızı bile ekleyerek kadronuzu dilediğiniz gibi kurun.

FOOTBALL MANAGER MOBILE 2016

Geliştirilmiş taktikler: Yeni taktiksel talimatlar sayesinde kadronuz üzerinde daha fazla kontrole sahip olun. Takımınızın pasları nereye yoğunlaştıracağına, hücumdaki en önemli silahınıza ve yaratıcı oyuncunuza karar verebilir, hatta kalecinize topları kime atacağını bile söyleyebilirsiniz.

Koçlar: Takımınıza bir sonraki büyük maçlarına hazırlanırken belirli konularda antrenman yaptıran koçlar sayesinde kadronuzu maç günlerine eskisinden de iyi bir şekilde hazırlayın.

Yönetim tarzı: Oyuna yeni eklenen altın, gümüş ve bronz koçluk nişanları sayesinde kendi yönetim tarzınızı belirleyebilirsiniz. Defansı mı yoksa hücumu mu geliştirmeye odaklanacaksınız, yoksa moral ve adam yönetimi üzerine mi düşeceksiniz? Kararınız takımınızın tarzına etki edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler