Flaş gelişme! Başbakan, Bakanlar Kurulu'nu topluyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 9 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlar Kurulu’nun istifasını sunmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni hükümet kurulana kadar Bakanlar Kurulu tekrar görevlendirilmişti. AK Parti Genel Merkezi’nde istişare

Flaş gelişme! Başbakan, Bakanlar Kurulu'nu topluyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 9 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlar Kurulu’nun istifasını sunmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni hükümet kurulana kadar Bakanlar Kurulu tekrar görevlendirilmişti. AK Parti Genel Merkezi’nde istişare toplantılarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, pazartesi günü (15 Haziran’da), 2015 milletvekili genel seçimlerinden sonra Bakanlar Kurulu’nu ilk kez toplayacak.

Bakanlar Kurulu toplantısı, Çankaya Köşkü’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilecek. Davutoğlu, salı günü ise (16 Haziran’da), seçimlerden sonra AK Parti grubunun 258 milletvekiliyle parti genel merkezinde düzenlenecek olan toplantıda biraraya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler