Fırtına vekili hastanelik etti

 Meclis'te fırtına nedeniyle yere düşen AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ise, ambulansla hastaneye kaldırıldı.Türkiye'nin büyük bölümünde olduğu gibi Ankara'da da etkili olan fırtına nedeniyle ilginç görüntüler oluştu. İbn-i Sina Hastanesi'nin

Fırtına vekili hastanelik etti

 

Meclis'te fırtına nedeniyle yere düşen AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ise, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Türkiye'nin büyük bölümünde olduğu gibi Ankara'da da etkili olan fırtına nedeniyle ilginç görüntüler oluştu. İbn-i Sina Hastanesi'nin acil servisinin çatısı fırtınada uçtu.

VEKİL KAFASINI YERE ÇARPTI

Can kaybının yaşanmadığı olayda çatıdan düşen parçalar, vinç yardımıyla kaldırıldı. Fırtına TBMM kampüsü içinde de hayatı olumsuz etkiledi. Meclis çalışanları ve milletvekilleri fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı. Fırtına sırasında yere düşen AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan kafasını yere çarptı. Dalyan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem