Film gibi uyuşturucu operasyonu

 Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Doğu illerinden kent

Film gibi uyuşturucu operasyonu

 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.
 
Yapılan istihbarat çalışmaları sonucu Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Doğu illerinden kente uyuşturucu madde getirdiği belirlenen 2 aracı helikopterle takibe aldı.
 
Araçlardan öncü olan uygulama noktasının bulunduğu alana girince arkadan gelen ve uyuşturucuyu taşıdığı bildirilen diğer aracı telefonla kaçması için uyardı.
 
Diğer aracın Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolundan kaçmaya başlaması üzerine önlem alan ekipler, ''dur'' ihtarına uymayan otomobili kapanla durdurmayı başardı.
 
Lastikleri patlayan araç bir süre daha ilerledikten sonra durmak zorunda kaldı. Araçtan inen zanlı, otoyol kenarındaki mısır tarlasına kaçmaya başladı.
Bu sırada havadan takip yapan polis helikopterinin desteğiyle zanlı saklandığı mısır tarlasının içinde yakalandı.
 
Operasyon kapsamında toplamda 11 kişi gözaltına alındı. Zanlıların, ev, araç ve iş yerlerinde yapılan aramada 176 kilogram esrar ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler