Fıkra gibi intihar girişimi

 Bursa'da tedavi olmak için gittiği hastanede doktorla tartışan şahıs, bir binanın 10.katına çıkarak intihar etmek istedi. Doktorun olay yerine gelip özür dilemesi üzerine intihar etmekten vazgeçeceğini söyleyen şahıs ikna edilemedi. Polis tarafından göre

Fıkra gibi intihar girişimi

 Bursa'da tedavi olmak için gittiği hastanede doktorla tartışan şahıs, bir binanın 10.katına çıkarak intihar etmek istedi. Doktorun olay yerine gelip özür dilemesi üzerine intihar etmekten vazgeçeceğini söyleyen şahıs ikna edilemedi. Polis tarafından görevinden alınarak olay yerine gelen doktor da şahsın küfür ettiğini öne sürerek, özür dilemekten vazgeçti. İntihar etmek isteyen şahıs, polisin 3 saatlik iknası sonucu vazgeçti.Bursa'da meydana gelen bir intihar girişimi fıkralara konu olacak cinsten. Edinilen bilgiye göre olay, Merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu üzerindeki 10 katlı bir apartmanda meydana geldi. 49 yaşındaki Edirneli Kader Umutlu tedavi için hastaneye gitti. Rahatsızlığından dolayı tedavi olmak isteyen şahıs, iddiasına göre görevli doktorla tartıştı. Bunun üzerine acil serviste görevli pratisyen hekime kızan Umutlu, intihar etmek istedi. Bir şahsın çatıda bağırması üzerine olayı gören vatandaşlar, olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlilerini çağırdı. İnşaat halindeki binanın çatısından sarkan ve herkesin yüreklerini ağzına getiren şahsın psikolojik sorunlarının olduğu bildirildi.


"DOKTOR ÖZÜR DİLERSE, VAZGEÇERİM"
İntihar etmek isteyen şahsın yanına gelen polis ekipleri, Kader Umutlu'nun talebi üzerine şaşkına döndü. Şahıs, tartıştığı doktorun gelip, özür dilemesi durumunda intihardan vazgeçeceğini söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri, acil serviste görev başındaki doktoru olay yerine getirdi. Bu sırada Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, şahsın atlaması ihtimalini göz önünde bulundurarak, iki adet hava yastığı açtı. Olay yerine gelen doktor ise, itfaiye sepetine bindirilerek, Kader Umutlu'nun yanına getirildi.

DOKTOR ÖZÜR DİLEMEKTEN VAZGEÇTİ
Bu sırada şahıs, doktorun megafonla kendisinden özür dilemesini istedi. Doktor ise şahsın tavırlarından dolayı özür dilemekten vazgeçti. Sinirli olduğu gözlenen doktor, "Can diyorsunuz da yarın da bu işin sansasyonu bize geliyor. Adam bize küfür ediyor. Ben bağırmayacağım. Ben gidiyorum. Ben gidince bağırın. Konuşulacak bir şey olsa eyvallah. Atıyorsa atsın, alıyorsanız alın. Ben gelmeyeceğim. Yapacak bir şey yok" dedi.

POLİS İKNA ETTİ
Şahsın intihar girişimini gören vatandaşların rahat tavırları ise dikkat çekti. Vatandaşların kimisi parkta kimisi evinin balkonundan intihar girişimini izledi. 3 saat boyunca çatıda intihar girişimini sürdüren şahıs, polis ekiplerinin ikna çabası sonucu intihardan vazgeçti. İtfaiye ve polis ekipleri tarafından indirilen Kader Umutlu, "Sadece doktordan dolayı. O doktordan dolayı kaynaklanıyor. Küfür etti bana. Gururumu kırdılar" diye konuştu. Olayın ardından gözaltına alınan şahıs, ekip otosuna bindirilerek emniyete götürüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem