FIFA yetkilileri gözaltına alındı!

2018 ve 2022 Dünya Kupaları’nın sırasıyla Rusya ve Katar’a verilmesi son dönemde büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. Bazı FIFA yetkilileri dolandırıcılık, sahtekarlık ve şantajla suçlanmıştı.İsviçre polisi bu sabah FIFA yetkililerinin kaldıkları

FIFA yetkilileri gözaltına alındı!

2018 ve 2022 Dünya Kupaları’nın sırasıyla Rusya ve Katar’a verilmesi son dönemde büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti. Bazı FIFA yetkilileri dolandırıcılık, sahtekarlık ve şantajla suçlanmıştı.

İsviçre polisi bu sabah FIFA yetkililerinin kaldıkları otele bir operasyon düzenleyerek 10’dan fazla kişiyi gözaltına aldı. Bu isimler arasında FIFA Başkanı Sepp Blatter’in olmadığı bildirildi.
 
Amerika merkezli yönetilen operasyonda gözaltına alınan isimlerin Amerika’ya iade edilmesi isteniyor. Fakat konu hakkında konuşan bir yetkili bu sürecin aylar ve hatta yıllar alabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler