Ferhat Göçer'in kızı kaza geçirdi

Kalp hastası kızına nafaka vermek istemediği ve görüşmediği iddia edilenFerhat Göçer, kızı Yağmur'a araba çarptığını öğrenince soluğu Haliç Hastanesi'nde aldı. Geçtiğimiz yıl Sinan Akçıl'ın sözlerini yazdığı 'Kızım' isimli şarkıyı seslendirerek yaşananlar

Ferhat Göçer'in kızı kaza geçirdi

Kalp hastası kızına nafaka vermek istemediği ve görüşmediği iddia edilenFerhat Göçer, kızı Yağmur'a araba çarptığını öğrenince soluğu Haliç Hastanesi'nde aldı. Geçtiğimiz yıl Sinan Akçıl'ın sözlerini yazdığı 'Kızım' isimli şarkıyı seslendirerek yaşananlardan dolayı bir nebze de olsa kızından özür dileyen Göçer, kaza sonucunda kalbine stent takılan kızının yanından bir an olsun ayrılmıyor.

HASTA KIZINA BAKMAMIŞTI
Ferhat Göçer'in 2007 yılında boşanmak istediği eşi Doktor Berna Hocaooğlu'na nafaka vermemek için fakirlik numarası yaptığı iddia edilmişti. Babasının ilgisizliği nedeniyle bir klinikte depresyon tedavisi gören Göçer'in kızı Yağmur, kalp ve tansiyon hastası. Özel okula giden Yağmur'un yıllık 20 bin YTL'yi bulan tüm giderlerini annesi karşılıyor.

2 MİLYON DOLARI VAR!
Dr. Berna Hocaoğlu, Ferhat Göçer'in büyük paralar kazanmasına rağmen hasta kızına bakmayı reddettiğini öne sürmüştü. Hocaoğlu, Ferhat Göçer'den 2007'de boşanmak için mahkemeye sunduğu dilekçede, "Konser başına en az 20-25 bin dolar alıyor. Bankadaki birikimi ise yaklaşık 2 milyon dolar. Tüm bunlara rağmen Ferhat Göçer, çocuğuna nafaka ödemeye yanaşmıyor" demişti.

Kendisi de ölümün kıyısından dönmüştü
Geçtiğimiz yıllarda Bodrum'a tatil ve konser için gelen Ferhat Göçer, Didim-Akbük kavşağında kaza geçirmiş, otomobili kavşakta dönüş yapan turist taşıyan midibüsle çarpışmıştı. Kazada Göçer ve şoförü Refik Öztürk ağır şekilde yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler