Fenerliler Trabzonspor taraftarlarına saldırdı!

Trabzonspor Voleybol takımının Bal Spor Chokoliv ile karşılaştığı maçın ardından olaylar çıktı.Maç sonrasında 15-20 kişilik Trabzonspor taraftarına büyük bir grup Fenerbahçe taraftarı saldırdı. Trabzonsporlu taraftarların pankartlarını alarak darp eden sp

Fenerliler Trabzonspor taraftarlarına saldırdı!

Trabzonspor Voleybol takımının Bal Spor Chokoliv ile karşılaştığı maçın ardından olaylar çıktı.

Maç sonrasında 15-20 kişilik Trabzonspor taraftarına büyük bir grup Fenerbahçe taraftarı saldırdı. Trabzonsporlu taraftarların pankartlarını alarak darp eden spor teröristleri bu davranışlarını bir de sosyal medyadan paylaştılar. Paylaşılan fotoğraflarda Trabzon ve Trabzonspor'a yapılan hakaretler gözden kaçmadı.

asss.jpg

Trabzon'da gerçekleşen ve faili meçhul olan Fenerbahçe otobüsü saldırısını bir çırpıda Trabzon'un üzerine yıkanların, Genç FB üyesi olduklarını açık şekilde söyleyen spor teröristleri için ne söyleyeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem