Fenerbahçe'yi çakallara bırakmam

Avukatı Faik Işık aracılığıyla sarı lacivertli camiaya mesaj gönderen Yıldırım, “Hukuki süreçte aklanana kadar ve sağlığım müsaade ettiği sürece Fenerbahçe’nin başında kalacağım” dedi.Acar Yıldırım: “Bu bir şike operasyonu değil, Aziz Yıldırım’ın bitirme

Fenerbahçe'yi çakallara bırakmam

Avukatı Faik Işık aracılığıyla sarı lacivertli camiaya mesaj gönderen Yıldırım, “Hukuki süreçte aklanana kadar ve sağlığım müsaade ettiği sürece Fenerbahçe’nin başında kalacağım” dedi.Acar Yıldırım: “Bu bir şike operasyonu değil, Aziz Yıldırım’ın bitirme operasyonudur.”

Şike operasyonu kapsamında tutuklanan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na devam kararı aldı. Yıldırım, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde cezaevinde bulunmasının verdiği rahatsızlığı dün kendisini ziyarete gelen eşi Gonca Yıldırım, Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve avukatı Faik Işık’la paylaştı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe taraftarlarına hitaben yazdığı mektubu da avukatlarına verdi.

Avukatı Faik Işık ile yaklaşık bir saat görüşen Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na devam kararı aldığını söyledi.

Yıldırım’ı ver, serbest kal

Aziz Yıldırım, “Hukuki süreçte aklanana kadar ve sağlığım müsaade ettiği sürece Fenerbahçe’nin başında kalacağım. Fenerbahçe’yi çakallara bırakmayacağım” ifadelerini kullandı. Bu arada Aziz Yıldırım’ın kardeşi Acar Yıldırım da dün suskunluğunu bozarak çok sert bir açıklama yaptı ve önemli iddialarda bulundu. “Bu bir şike operasyonu değildir. Bu, Aziz Yıldırım’ı bitirmeye yönelik bir operasyondur” diyen Yıldırım, soruşturmayı yürüten savcıların şüpheliler ile Aziz Yıldırım pazarlığı yaptığını ileri sürdü.

Acar Yıldırım, “Savcılıkta başta Şekip Mosturoğlu olmak üzere bazı şüphelilere ‘Aziz Yıldırım’ı ver, serbest kal’ diyenler bunun en büyük ispatıdır” ifadelerini kullandı.

Şekeri 340’a çıkan Yıldırım, revire kaldırıldı

YAŞADIĞI sağlık sorunları nedeniyle Metris Cezaevi’nde zor günler geçiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şekerinin 340’a yükselmesi üzerine dün akşam Metris Cezaevi’nin revirine kaldırılıp tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem