Fenerbahçeliler'den ilginç Erdoğan tezahuratı

Süper Lig’in 9. Haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe Galatasaray maçında ilginç anlar yaşandı. 2010-2011 sezonu şike soruşturması sırasında "Kişiler ve Kurumlar birbirinden ayrılmalıdır" söylemleriyle Fenerbahçe'nin ceza almaması yönünd

Fenerbahçeliler'den ilginç Erdoğan tezahuratı

Süper Lig’in 9. Haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe Galatasaray maçında ilginç anlar yaşandı.

2010-2011 sezonu şike soruşturması sırasında "Kişiler ve Kurumlar birbirinden ayrılmalıdır" söylemleriyle Fenerbahçe'nin ceza almaması yönünde görüş belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fenerbahçe taraftarları tarafından böyle çirkin sloganlarla tepki gösterilmesi tepki ile karşılandı.

Fenerbahçe taraftarlığını ve üyeliğini gizlemeyen Cumkurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kupası şike yoluyla elinden alınmasına rağmen Trabzonspor taraftarları tarafından bu şekilde eleştirilmemiş ve çirkin tezarühatlara maruz kalmamadı.

Trabzonspor taraftarları kupasının çalındığı dönemlerde mağduriyetlerinin giderilmesini yüce türk adaletinden sabırla bekledi.

özellikle yeniden yargılanma davasının sonuçlanmasının Fenerbahçe taraftarlarının bu şekildeki çirkin ve suçlayıcı tezarühatları akıllara şu düşünceyi getiriyor.

"İşinizi karşıya geçtiniz, hakarete başladınız"

Size de bu yakışır.

İşte Fenerbahçe taraftarlarının Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki anlam verilemeyen o tezarühatları:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler