Fenerbahçe saldırısında yeni gelişme! iki tane fişek var

Fenerbahçe kafilesine yapılan sladırı sonrasında iki şüphelinin serbest bırakılması ve yapılan itiraz sonucunda dosyanın tekrar ele alınması sonrası Şüphelilerin avukatı Turan Çelik ve Şüpheliler Nihat S., Emre A. Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.Turan

Fenerbahçe saldırısında yeni gelişme! iki tane fişek var

Fenerbahçe kafilesine yapılan sladırı sonrasında iki şüphelinin serbest bırakılması ve yapılan itiraz sonucunda dosyanın tekrar ele alınması sonrası Şüphelilerin avukatı Turan Çelik ve Şüpheliler Nihat S., Emre A. Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Turan Çelik, "Dosyadaki deliller ile tutuklanmaması yasaya aykırıdır. Trabzon Sulh ceza gönderdi bu yazıyı. Av tüfeğinden çıkan merminin o olması için iz olması gerekir. Saçma yönünden bu tüfekten atılıp atılmadığını anlamazsın. İki tane fişek var. Bulunan tüfekten atıldı deniyor. Samsun kriminal bunu doğruluyor. Fakat karşıda saçma yok. Kriminal bilimsel olarak bunu açıklayamaz. Savcı fezlekeyi alıyor ve yazıyor.  Dava açılırsa ağır suçtur" dedi.

Avukatın ardından konuşan Emre A. "Gerçek suçlular bulunsun. Bizim ile olayın alakası yok. Rizeye gittim,geldim. Normal bir olay gibi baktım taraftarlık duygusuyla. Bir paylaşım yaptım Fenerbahçe otobüsüne saldırı oldu diye. Sadece bu kadar. Bu olay bir vahşet ben buna destek olamam" ifadelerini kullandı.

Nihat S. ise açıklamasında "ben gerekenleri söyledim. Ben şuan mağdurum. Benim alınma nedenim Emre'nin teyzesinin oğlu olmam. Olayın kaçta nerede olduğunu polislerden öğrendim. Adalete inanıyoruz. Bu saldırıyı kınıyorum." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem