Fenerbahçe orduevi'nde arama!

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nun Batı Çalışma Grubu'na yönelik yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında aralarında İstanbul, İzmir ve Adana'nın da bulunduğu 7 ilde aramalar yapılıyor.Aramaların yine asker kökenlilerin evinde yapıldığ

Fenerbahçe orduevi'nde arama!

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nun Batı Çalışma Grubu'na yönelik yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında aralarında İstanbul, İzmir ve Adana'nın da bulunduğu 7 ilde aramalar yapılıyor.

Aramaların yine asker kökenlilerin evinde yapıldığı belirtiliyor. Çoğu emekli ve muvazzaf asker hakkında 34 gözaltı kararı bulunduğu belirtildi. Muvazzaf askerlerin tümümün albay olduğu ve sayısının 6'dan fazla olduğu belirtiliyor.

ÖZKASNAK'IN EVİNDE ARAMA

Dönemin Genelkurmay karargahında görevli olan Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak'ın da evinde arama yapılacağı bildirildi.

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında dönemin Genelkurmay Genel Sekreteri emekli Tümgeneral Erol Özkasnak'ın Bodrum ilçesindeki evinde arama yapılması yönündeki talimatın Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştığı, Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerinin Özkasnak'ın evine doğru yola çıktığı bildirildi.

ESKİŞEHİR'DE ARAMA

Soruşturma kapsamında Eskişehir'de savcı ve polis tarafından emekli bir binbaşının evinde arama yapılıyor.

İZMİR'DE ARAMA

İzmir'de, 28 Şubat soruşturması kapmasında belirlenen adreslere sabah saatlerinde operasyon yapıldı. Saat 08.30'da İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 7 ilde arama yapıldığı öğrenildi. Çok sayıda emekli ve muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı bulunduğu belirtildi. İzmir'de ise bir emekli albayın bulunduğu adreste arama yapılıyor.

ORDUEVİNDE ARAMA

Fenerbahce Orduevinde arama yapılıyor.

ÇEVİK BİR DAHİL 18 KİŞİ TUTUKLANDI

Geçen hafta yapılan ilk operasyonda 31 kişi gözaltına alınmış, 18 kişi tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir de bulunuyor.

Etiketler : 28 şubat, 28 Şubat'ta 2. dalga, soruşturma, operasyon, İstanbul, Ankara, Haber, son dakika, Çevik Bir, Batı Çalışma Grubu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem