Fenerbahçe Beşiktaş'ı geçti

 F.Bahçe sahasında Beşiktaş ile oynadığı derbiyi 3-0 kazanarak zorlu bir virajı daha geçti. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçta karşı karşıya geldi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yalnız kadın ve çocuk taraf

Fenerbahçe Beşiktaş'ı geçti

 

F.Bahçe sahasında Beşiktaş ile oynadığı derbiyi 3-0 kazanarak zorlu bir virajı daha geçti.
 
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçta karşı karşıya geldi. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yalnız kadın ve çocuk taraftarların yer aldığı derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3-0'lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. 
 
Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Moussa Sow, 40 ve 59. dakikada Gökhan Gönül kaydetti. Alex de Souza'nın takımdan ayrılmasının ardından zor bir dönemden geçen Fenerbahçe, M'Gladbach galibiyetinin ardından Beşiktaş'ı da yenerek zorlu virajı başarıyla geçti.
 
Beşiktaş ise bu sezon en kötü topunu oynadığı maçta ezeli rakibine de mağlup olarak; son 3 maçında puan çıkartamadı. Öte yandan Gökhan Gönül attığı iki golle derbiye damga vururken; Moussa Sow'un röveşata golü ise maçın görülmeye değer anı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem