Fedarkarlık Yapıp Canından Oldu

Tercihini ölümden yana yaptıİzmir'de meydana gelen trafik kazasında, yürekleri burkan bir olay yaşandı. Aracıyla evden eve taşımacılık yapan 42 yaşındaki Hasan Kaplan, 3 işçisiyle birlikte iş için gittiği Manisa'nın Turgutlu ilçesinden dönüyordu. Bornova'

Fedarkarlık Yapıp Canından Oldu

Tercihini ölümden yana yaptı
İzmir'de meydana gelen trafik kazasında, yürekleri burkan bir olay yaşandı. Aracıyla evden eve taşımacılık yapan 42 yaşındaki Hasan Kaplan, 3 işçisiyle birlikte iş için gittiği Manisa'nın Turgutlu ilçesinden dönüyordu. Bornova'nın Ambarlar Kavşağı'nda kırmızı ışığın yandığını gören Kaplan, kamyonu durdurmak istediği sırada aracın frenleri patladı. Bir karar vermesi gereken Kaplan, diğer araçlara çarpmamak ve insanlara zarar vermemek için direksiyonu kırdı.

Yoldan çıkarak devrildi
Ancak oldukça hızlı giden kamyon, yoldan çıkarak devrildi. Kamyonun altında kalan Kaplan olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan işçileri Mehmet Lokman (29), Abdullah Ural (22) ve Şevket Taner (46) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikeyi atlatamadıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem