FBI'ın aradığı kişi Isparta'da hayatını kaybetti

ABD'de yaşadığı dönemde kurduğu "saadet zinciri" ile birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen ve 5 yıldır FBI ile Interpol tarafından aranan iş adamı Salih Acarbulut, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde haya

FBI'ın aradığı kişi Isparta'da hayatını kaybetti

ABD'de yaşadığı dönemde kurduğu "saadet zinciri" ile birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen ve 5 yıldır FBI ile Interpol tarafından aranan iş adamı Salih Acarbulut, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINA ALINMITŞI

Acarbulut'un cenazesinin yakınları tarafından alındığı öğrenildi. Burdur'un Bucak ilçesinde rahatsızlanmasının ardından 23 Eylül'de 112 Acil Servis ekiplerince Isparta'daki özel bir hastaneye kaldırılan Acarbulut, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

KARA PARA AKLAMAKTAN ARANIYORDU

Hastanenin Başhekimi Kumru Aygül, FBI ile Interpol tarafından aranan Acarbulut'un fotoğrafını bir televizyon kanalındaki haberde görerek, durumuIsparta Emniyet Müdürlüğüne bildirmişti. İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, araştırmaları sonucunda, hastanedeki kişinin "kara para aklamak" ve "dolandırıcılık" suçundan FBI ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Salih Acarbulut olduğunu belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler