Fazıl Say'dan geri adım

 Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden İslam'a hakaret ettiği için hapis istemiyle yargılanan Say, kimseye hakaret etmediğini dile getirdi."BANA İFTİRA ATILDI" Say, "Artık tweet atmıyorum ve internet sitesindeki hesabımı kapattım. Öncelikle hakkımda çı

Fazıl Say'dan geri adım

 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden İslam'a hakaret ettiği için hapis istemiyle yargılanan Say, kimseye hakaret etmediğini dile getirdi.

"BANA İFTİRA ATILDI"

 

Say, "Artık tweet atmıyorum ve internet sitesindeki hesabımı kapattım. Öncelikle hakkımda çıkan suçlamaları temizlemeliyim. Bana iftira atıldı. Ben İslam'a hakaret etmedim, sadece komik olduğunu düşündüğüm bir lafı retweet ettim (tekrardan yazdım). 165 kişi daha aynısını yaptı ama sadece benim hakkımda yargılanma işlemi başlatıldı" dedi.

"GİTME ZAMANIM GELDİ"

 

Türkiye'den ayrılması hakkında ise Say, "Ben 17 yıl boyunca yurtdışında bulundum ve sanırım gitme zamanım geldi. Tokyo'ya taşınmam bir ihtimal, bence Uzakdoğu'da yaşamak bana iyi gelecek" dedi.

 

Say, müzik hakkında ise "Herkes bir sanatçının enstrümanından 3-4 ay uzak kalmasının kariyerini olumsuz etkileyeceğini bilir ama şimdilik bunu düşünmek istemiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem