Fatih Ürek, "Ben ameliyat olmam"

 Sahne takıları almaya gittiği Akmerkez'de açıklama yapan Fatih Ürek, ‘Ülkemizde olan ilk ameliyat bu değil, apaçık örnekleri var, daha önce de olmuş bir şey’ dedi. Ürek,  ‘Nil kızken çok güzeldi erkekken de çok yakışıklı olmuş, Allah yolunu açık etsin’aç

Fatih Ürek, "Ben ameliyat olmam"

 

Sahne takıları almaya gittiği Akmerkez'de açıklama yapan Fatih Ürek, ‘Ülkemizde olan ilk ameliyat bu değil, apaçık örnekleri var, daha önce de olmuş bir şey’ dedi. Ürek,  ‘Nil kızken çok güzeldi erkekken de çok yakışıklı olmuş, Allah yolunu açık etsin’açıklamasında bulundu. 
 
Kendisinin bu tür bir ameliyat olmayı düşünmeyeceğini söyleyen Fatih Ürek, 'Ben hiçbir zaman böyle bir şey düşünmedim ve düşünmem, bu Nil’in kendi kararı, özgür düşüncesi ile bunu araştırarak karar vermiş. Saygı duyuyorum kimse de karışamaz, onun kendi tercihi, ülkemizde artık bu tür şeyleri birey kendisi yapabiliyorsa, bizim bir şey demeye hakkımız yok, tamamen kanunlar çerçevesinde rahatsız olduğu bedenden başka bir bedene geçti.
 
İki sene kendini eğitmiş, tedavi görmüş çok uzun zaman önce karar vermiş, kızken çok güzelmiş erkekken de çok yakışıklı olmuş, saygı duyuyorum ama ben hayatta düşünmem böyle bir şey, ne diyebiliriz olmuş bitmiş zaten’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler