Fatih Altaylı'ya büyük tepki!

Fatih Altaylı’nın bugünkü köşe yazının son kısmında yer verdiği Galatasaray ile ilgili bölümde, 'Bir yanda Karabükspor, diğer yanda bırakın takımın değerini neredeyse tüm Karabük kentini satın alacak paraya mal olmuş Galatasaray' sözleri kentte büyük tepk

Fatih Altaylı'ya büyük tepki!

Fatih Altaylı’nın bugünkü köşe yazının son kısmında yer verdiği Galatasaray ile ilgili bölümde, 'Bir yanda Karabükspor, diğer yanda bırakın takımın değerini neredeyse tüm Karabük kentini satın alacak paraya mal olmuş Galatasaray' sözleri kentte büyük tepkilere yol açtı.

Altaylı’nın köşe yazısı üzerine Kardemir Karabükspor resmi internet sitesinden yayınladığı mesajla, tepkisini ortaya koyarak, “Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı’nın 22.10.2013 tarihli yazısında kullandığı ifade ve üslup gerek Karabük kentini gerekse Kardemir Karabükspor kulübümüzü derinden üzmüştür. Karabük, Cumhuriyetimizin ilk yıllarından bu yana yoğun sanayi yatırımlarıyla ülke ekonomisine değerli katkılarda bulunmuş, her geçen gün büyüyen yatırımları ve otuz bine aşkın öğrencisi ile Karabük Üniversitesi’nin de katkılarıyla dikkat çekmeye devam eden bir sanayi, turizm ve üniversite şehridir. Dolayısı ile bünyesinde bulundurduğu sanayi tesisleri ve kültür varlıkları ile, ne kadar büyük olursa olsun bir spor kulübü ile karşılaştırılamayacak düzeyde değere sahiptir. Basın mensuplarımızın haber ve yazılarında kamuoyu hassasiyetlerini gözetmeleri, ifade ve üsluplarında daha dikkatli olmaları gerektiği açıktır” denildi.

Açıklamada ayrıca, Kardemir Karabükspor Kulübü olarak;

“Söz konusu yazıda yer alan ifade ve üslubu kınadığımızı taraftarımız ve spor basınının dikkatlerine sunar, Fatih Altaylı’nın Karabük’e ve kulübümüze bir özür borcu olduğu düşüncesinde olduğumuzu önemle ifade etmek isteriz” sözleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem