Faruk Çelik: "Trabzonspor'un haksızlıklarla karşı karşıya kaldığını..."

Haber61 haber servisi - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Trabzon'da bir otelde yapılan Karadeniz Bölgesi Ortak Akıl Toplantısında Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgli açıklamalarda bulundu.  Faruk Çelik, "Trabzon’da olupta

Faruk Çelik: "Trabzonspor'un haksızlıklarla karşı karşıya kaldığını..."

Haber61 haber servisi - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Trabzon'da bir otelde yapılan Karadeniz Bölgesi Ortak Akıl Toplantısında Galatasaray Trabzonspor maçında yaşanan olaylarla ilgli açıklamalarda bulundu. 

Faruk Çelik, "Trabzon’da olupta spora değinmemek olmaz. Bizimde spora aşınalığımızın Trabzonspor’dan kaynaklandığını belirtmek istiyorum. Trabzonspor Anadolu takımları için bir rol model. Son maçlarda Trabzonspor'un haksızlıklarla karşı karşıya kaldığını ben değil, çünkü ben bu için otoritesi değilim ama bütün oteriteler söylüyor. Biz Türk futbolunun uluslararası başarılarla gündeme gelmesini istiyoruz. Bu süre içinde Trabzonspor başkanı başta olmak üzere milletvekilleri ve bütün herkese sağduyulu açıklamaları için teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler