Farklı versiyon: 'Ben İbo, 008 İbo'

‘Ben İbo, 008 İbo’ Adana’da lise öğrencisi 17 yaşındaki İbrahim Ali Özden, garda çekimlerine başlanan ’007 James Bond- Skyfall’ın aksiyon sahnelerini izleyebilmek için iki arkadaşıyla ajan gibi sete sızdı.Ara sokaklardan güvenlik görevlilerine görünmeden

Farklı versiyon: 'Ben İbo, 008 İbo'

‘Ben İbo, 008 İbo’ Adana’da lise öğrencisi 17 yaşındaki İbrahim Ali Özden, garda çekimlerine başlanan ’007 James Bond- Skyfall’ın aksiyon sahnelerini izleyebilmek için iki arkadaşıyla ajan gibi sete sızdı.

Ara sokaklardan güvenlik görevlilerine görünmeden gizlice tel örgüleri aşıp, vagonların altından geçen İbrahim Ali Özden ve arkadaşları, lokomotif tamirhanesine ulaştı.

Hafta sonu olduğu için çalışma yapılmayan tamirhanedeki işçi kıyafetleri ve kaskları giyen İbrahim Ali Özden ve arkadaşları vagonların altından geçerek film setine vardı.

Demiryolu işçisi görünümünde bakımı yapılan bir yolcu vagonuna giren İbrahim Ali Özden, kendini vagonların üzerinde rol icabı kavga eden oyuncuların önünde buldu.

Büyük bir heyecanla kameralı cep telefonunu çıkaran İbrahim Ali Özden, vagon üzerinde iki oyuncunun kavga sahnelerini görüntülemeyi başardı. Dakikalarca çekim yapan İbrahim Ali Özden, yakından çekim yapmak için vagondan inince, set ekibindeki görevliler tarafından fark edildi. Üç arkadaşın macerası güvenlik görevlilerine yakalanmalarıyla son buldu.

İbrahim Ali Özden, “Lokomotiflerin bakımını yapan işçilerin kıyafetlerini giyince, kimse bizden şüphelenmedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem