"Fakirin kömürünü zengin mi çıkarıtsın!"

AK Parti Genel Merkezinde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Soma'da yaşanan facia ve 4 gündür yaşananlara dair değerlendirmelerde bulundu. BAŞBAKAN ERDOĞAN'LA İLGİLİ İDDİAYA YALANLAMA Başbakan Erdoğan'ın yumruk attığı

"Fakirin kömürünü zengin mi çıkarıtsın!"
AK Parti Genel Merkezinde konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Soma'da yaşanan facia ve 4 gündür yaşananlara dair değerlendirmelerde bulundu.
 
BAŞBAKAN ERDOĞAN'LA İLGİLİ İDDİAYA YALANLAMA
 
Başbakan Erdoğan'ın yumruk attığı iddialarını yalanlayan Çelik, Başbakan Danışmanı Yusuf Yerken'in tekme attığı görüntüleri de "Yerkel o tekmelediği kimsenin kendisine saldırdığını, doktordan 7 günlük rapor aldığını açıkladı. Bu olayda yer aldığım için üzüntülerimi dile getiriyorum dedi kendisi." sözleriyle açıkladı.
 
"FAKİRİN KÖMÜRÜNÜ ZENGİN Mİ ÇIKARTSIN?"
 
Hüseyin Çelik'in yaptığı açıklamalarda dikkat çeken bir detay daha vardı. Çelik bir basın mensubunun "Orada maddi durumu iyi olmayan birinin çıkardığı kömür bir başka fakire gidiyor. Bu yapılan ne kadar doğrudur?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. "Sorunuzu gayet iyi anladım" diyen Çelik, "Siz gazetecisiniz. Sizi madene göndersek çalışabilir misiniz? Veya fakirlere çıkartılan kömürü zenginler çıkartsın. Böyle bir mantık olabilir mi?" şeklinde yanıt verdi.
 
Çelik'in kendisine yöneltilen bu soruya verdiği yanıt sosyal medyada tepki çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem