Facianın boyutları gün ışıyınca ortaya çıktı

Artvin'de yaşanan sel faciasının boyutları, gün ışıyınca ortaya çıktıAşırı yağışların vurduğu şehirde yaşanan seller ve heyelanla bazı evlerin çökmesi sonucu tam 8 kişi hayatını kaybetti. Faciadan en çok etkilenense Hopa'ydı. İlçede yıkılan ve 1 kişiye me

Facianın boyutları gün ışıyınca ortaya çıktı

Artvin'de yaşanan sel faciasının boyutları, gün ışıyınca ortaya çıktı

Aşırı yağışların vurduğu şehirde yaşanan seller ve heyelanla bazı evlerin çökmesi sonucu tam 8 kişi hayatını kaybetti. Faciadan en çok etkilenense Hopa'ydı. İlçede yıkılan ve 1 kişiye mezar olan 4 katlı binanın enkaz yığınına döndüğü görüldü.

İlçenin Kuledibi Mahallesi'nde tek başına kalan Nermin Demirci, heyelan sonucu yıkılan 4 katlı evin altında kalarak hayatını kaybederken, olaya tanık olan Yukarı Kuledibi Mahallesi Camii imamı Mustafa Yılmaz, her şeyin bir anda olup bittiğini belirterek, "Olay akşam saat 11.30 sıralarında oldu. Kuvvetli yağmur yağıyordu, ırmak tamamen sularla doldu. Çay bahçesinin başından heyelanın anında gelmesiyle 1 saniyede bu gördüğünüz 4 katlı evi yerle bir yaptı. Evde tek bir kişi vardı. Benim de ahırım yıkıldı hayvanlarım içinde mahsur kaldı. Telef olmaktan son anda kurtardık. Ölen teyzemize Allah rahmet eylesin, çok üzüldük. Binanın yıkılışına tanık oldum. 1 saniyede ev yıkıldı. Arama kurtarma ekipleri geldi ve evdeki teyzemizi evin salonunda buldu, çıkardı" dedi.

Kentte etkisini azaltsa da yağışların bugün de devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler