Facia gibi kaza: 3 ölü!

Van'ın Gürpınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Van-Başkale karayolunun Çavuştepe köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Başkal

Facia gibi kaza: 3 ölü!

Van'ın Gürpınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Van-Başkale karayolunun Çavuştepe köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Başkale ilçesinden Van'a doğru gelmekte olan 65 AV 720 plakalı minibüs, karşı yönden gelen 65 NN 121 plakalı araçla çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre, ikisi İran uyruklu olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda ambulans, yaralıları Van'daki hastanelere kaldırdı. Olay yerinden geçen Van Valisi Münir Karaloğlu da, bir süre kaza mahallinde incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem