Facebook’tan canlı yayın imkanı

Ancak sadece hesabı doğrulanmış olan “ünlülere” açık olan bu özellik artık, gazetecilere de açılacak. Elbette gazetecilerin de hesaplarının doğrulanmış olması gerekecek. Bunun için de kullanıcının kimlik görselini Facebook’a göndermesi gerekecek. İlgili d

Facebook’tan canlı yayın imkanı

Ancak sadece hesabı doğrulanmış olan “ünlülere” açık olan bu özellik artık, gazetecilere de açılacak. Elbette gazetecilerin de hesaplarının doğrulanmış olması gerekecek. Bunun için de kullanıcının kimlik görselini Facebook’a göndermesi gerekecek. İlgili doğrulama servisine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni özellik sayesinde, doğrulanmış hesaba sahip gazeteciler bulundukları ortamdan, haber mekanlarından, toplumsal olaylar içinden canlı yayın yapabilecek şekilde yeni yeteneklere kavuşacaklar ve bu canlı yayınlar, takipçilerinin haber sayfasında görünecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler