Facebook, kullanıcı rakamlarını açıkladı! Türkiye'de kaç üyesi var?

Facebook tarafından 2015 ikinci çeyrek küresel ve yerel kullanıcı rakamları açıklandı. Şirketten yapılan açıklamada, söz konusu dönemde Türkiye'den yaklaşık 39 milyon kişinin Facebook’u ziyaret ettiği bildirildi. Bu kişilerin yüzde 85’inin ise bağlantılar

Facebook, kullanıcı rakamlarını açıkladı! Türkiye'de kaç üyesi var?

Facebook tarafından 2015 ikinci çeyrek küresel ve yerel kullanıcı rakamları açıklandı. Şirketten yapılan açıklamada, söz konusu dönemde Türkiye'den yaklaşık 39 milyon kişinin Facebook’u ziyaret ettiği bildirildi. Bu kişilerin yüzde 85’inin ise bağlantılarını mobil cihazlar üzerinden sağladığı ifade edildi.  

Dünya çapında Facebook'un günlük kullanıcı sayısının Haziran 2015 itibarıyla 968 milyona ulaştığı bilgisine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

Açıklamada, yakın zamanda Türkiye'ye gelen Facebook ürün yöneticilerinden oluşan bir ekibin, ödeme sistemleri, e-fatura, oyun, akıllı evler ve seyahat gibi pek çok sektörde faaliyet gösteren çözüm ortakları ve şirketlerle toplantılar yaptığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler