Facebook evliliği emniyette bitti!

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki O.Ö, geçen yıl sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı 20 yaşındaki G.Ö. ile geçen yıl ağustos ayında ailelerine haber vermeden evlendi. Nikahın ardından babasına ait evde kalmaya devam eden ve ailesinden yaptığı evli

Facebook evliliği emniyette bitti!

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki O.Ö, geçen yıl sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tanıştığı 20 yaşındaki G.Ö. ile geçen yıl ağustos ayında ailelerine haber vermeden evlendi.

 

Nikahın ardından babasına ait evde kalmaya devam eden ve ailesinden yaptığı evliliği saklayan G. Ö, çalıştığı iş yerinden kendisine verilen 9 bin TL'lik evlilik yardımını da eşi O. Ö'ye verdi.       

Bu sırada G. Ö'nün ailesi başka bir eve taşınınca, ikametgah değişikliği için muhtarlığa giden babası, kızı G.’nin soyisminin farklı olduğunu gördü.       

 

Ailesinin yaptığı evliliği öğrenmesi üzerine G. Ö, anne ve babasına, ''O. Ö. ile birbirlerini çok sevdiklerini ve yakında kendi evlerine çıkacaklarını'' söyledi.   

 

25 BİN TL'LİK SENET

 

Babasına ait evde kalmaya devam eden G. Ö, ''iş kuracağım'' diyen eşi için bankadan 5 bin TL kredi çekti. Genç kız, ayrıca eşi Onur Mehmet Ö'nün tefeci olduğu öne sürülen kişiden aldığı 25 bin TL'lik borcun senetlerine de imza attı.       

Paraları aldıktan sonra İstanbul'a giderek bir oto kiralama firmasından 750 TL karşılığında 3 günlüğüne kiraladığı araçları Kocaeli'ye getiren O. Ö, buradaki bir oto kiralama şirketine de otomobilleri 2 bin 500 TL'ye 6 aylığına kiraladı.       

 

İstanbul'daki oto kiralama firması, araçların geri getirilmemesi üzerine GPS takılı araçların Kocaeli'deki bir araç kiralama şirketinde olduğunu belirledi.      

Telefonla görüşen iş yeri sahiplerinin dolandırıldıklarını anlayarak polise başvurması üzerine zanlı, Gölcük'ün İnönü Caddesi'nde gözaltına alındı.       

Asayiş Şube Müdürlüğünde eşinin kendisini ve 2 iş yerini dolandırdığını öğrenen G. Ö. de eşinden şikayetçi oldu.       

 

Bu arada, İstanbul'da 1 kez evlenip boşandığı öğrenilen zanlının, ''Uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak'' suçundan sabıkasının olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem