Facebook çöktü mü? Facebook'a neden girilmiyor?

Facebook'ta bu akşam bir sorun yaşandı. Kullanıcılar giriş yapmakta zorlandı ve uyarı aldı

Facebook çöktü mü? Facebook'a neden girilmiyor?

Haber61

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bu akşam saatlerinde bir aksaklık meydana geldi. Kullanıcılar Facebook çöktü mü, Facebook'a neden girilemiyor sorularına yanıt ararken siteye yeni giriş yapmaya çalışanlar bir uyarı ile karşılaştı.


Kullanıcılar eposta ve şifresini girmesinin ardından giriş yapamayarak "Facebook kısa bir süre sonra geri dönecek" başlığıyla bir uyarıyla karşılaştı. Facebook'un verdiği uyarıda şu ifadelere yer verildi "Facebook bakım nedeniyle şuanda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Bu sırada, bu mesajı neden gördüğün hakkında daha fazla bilgi alabilirsin. Bu siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz."

Facebook çöktü mü? Facebook'a neden girilmiyor?

Ayrıca konuyla ilgili destek biriminde şu bilgilere yer verildi;

Bu mesajı görmeniz, genellikle hesabınızın saklandığı veritabanında bir geliştirme yapmakta olduğumuz anlamına gelir. Bu süreç hesabınızı etkilemeyecek olsa da siteye geçici olarak erişemeyeceksiniz.
Site bakımını tüm hesaplarda aynı anda yapmadığımızı aklınızda bulundurun. Arkadaşlarınız siteye erişebilirken sizin hesabınız hala kullanılamıyor olabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem