Fabrika duvarı çöktü: 3 ölü!

Şanlıurfa'da Uğurlu beldesi yakınlarında bulunan bir çırçır fabrikasının deposunda pamuk balyalarının istiflendiği duvar çöktü. Olayda 3 kişi öldü, 5 kişi ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Uğurlu beldesi yakınlarında bulunan bir çırçır fabrikasının depo

Fabrika duvarı çöktü: 3 ölü!

Şanlıurfa'da Uğurlu beldesi yakınlarında bulunan bir çırçır fabrikasının deposunda pamuk balyalarının istiflendiği duvar çöktü. Olayda 3 kişi öldü, 5 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Uğurlu beldesi yakınlarında bulunan bir çırçır fabrikasının deposunda pamuk balyalarının istiflendiği duvarda çökme meydana geldi. Bu sırada, depoda bulunan ve yıkılan duvarın altında kalan 8 kişi yaralandı.

Fabrika çalışanları ve çevredekilerin yardımıyla bulundukları yerden çıkarılan yaralılar, 112 Acil Servis ambulansları ve özel araçlarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere götürüldü.

Yaralılardan, Mesut Acar (18), Nusret Abay Türkan (53) ve Halil Acar (28) müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Fatih Acar ve isimleri henüz öğrenilemeyen 4 kişi ise ağır yaralandı. Olayı haber alıp hastaneye gelen ölü ve yaralıların yakınları fenalık geçirdi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem