Evlilik Başka Bahara Kaldı

 Kohen, geçtiğimiz günlerde bir süredir hakkında eski sevgilisi İlker İnanoğlu'yla yeniden yakınlaştığı yönünde haberler çıkan güzel mankenle en kısa sürede evleneceklerini açıklamıştı.Duran'la İnanoğlu hakkında çıkan dedikodulardan rahatsız olan Kohen, y

Evlilik Başka Bahara Kaldı

 Kohen, geçtiğimiz günlerde bir süredir hakkında eski sevgilisi İlker İnanoğlu'yla yeniden yakınlaştığı yönünde haberler çıkan güzel mankenle en kısa sürede evleneceklerini açıklamıştı.

Duran'la İnanoğlu hakkında çıkan dedikodulardan rahatsız olan Kohen, yaptığı açıklamada ikili arasında söylenenlerin aksine hiçbir karşılaşma ya da mesajlaşma yaşanmadığını dile getirmiş ve eklemişti: "Güzide'yi ailemle de tanıştırdım. Yakında düğünümüz var...

" Ancak eski aşıklar hakkındaki dedikodular durulunca, Kohen evlilik planlarını rafa kaldırdı. Güzide Duran işlerinin çok yoğun olduğunu belirterek evlenmek istemediğini dile getirirken, Moris Kohen yakın dostlarına "Seneye evleneceğiz" demeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem