Evli çift soba kurbanı oldu

Kayseri'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından 2 kişi zehirlendi.Edinilen bilgiye göre, Kocasinan Cırgalan mahallesi 364. sokakta yaşanan olayda, dün akşam O.S. (77) ile P.S. (71) sobayı yakarak, uyudu. Sabah annesini kahvaltıya çağırmak için aşağı ine

Evli çift soba kurbanı oldu

Kayseri'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından 2 kişi zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan Cırgalan mahallesi 364. sokakta yaşanan olayda, dün akşam O.S. (77) ile P.S. (71) sobayı yakarak, uyudu.

Sabah annesini kahvaltıya çağırmak için aşağı inen 4 çocuklarından en küçüğü S.S, kapıyı çaldığında açan olmayınca endişelenerek balkonun kapısından içeriye girdi.

Anne ve babasının yattığı odaya giren S.S., cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, ilk incelemelerinde O.S ve P. S çiftinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini belirledi.

O.S ve P.S’nin ölüm nedenleri yapılacak olan otopsinin ardından netleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler