''Evleneceğim adam geçen yaz öldü''

Evlilik hazırlığı yaptığı erkek arkadaşının geçen yaz öldüğünü anlatan Lerzan Mutlu şunları söyledi: "Evlenmek üzere olduğum erkek vefat etti. 68 doğumluydu, çok gençti.""10 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI""Kendimi çok zor toparladım. Öyle büyük bir travma yaşadı

''Evleneceğim adam geçen yaz öldü''

Evlilik hazırlığı yaptığı erkek arkadaşının geçen yaz öldüğünü anlatan Lerzan Mutlu şunları söyledi: "Evlenmek üzere olduğum erkek vefat etti. 68 doğumluydu, çok gençti."

"10 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI"

"Kendimi çok zor toparladım. Öyle büyük bir travma yaşadım ki bunu anlatmam imkansız. Geçen Ağustos ayında Bodrum'da arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor, tekneye döndüklerinde fenalaşıyor.

10 gün yoğun bakımda kaldı, sonra maalesef hayatını kaybetti. Kendimi toparlamam kolay olmadı. Benimle evlenmeyi çok istiyordu. Bir rahatsızlığı varmış, bunu bilseydim teklifini hemen kabul ederdim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler