Evine giren hırsız arkadaşı çıktı

Hırsızlık için eve giren zanlı, yaklaşık üç saat boyunca elbise cepleri, yatak odası dolapları, iç çamaşırları, çekmeceler ve buzdolabını ararken, internet üzerinden evindeki güvenlik kamerasını izleyen Hamdi Gökbulut ise, zanlının, arkadaşı olduğunu görü

Evine giren hırsız arkadaşı çıktı

Hırsızlık için eve giren zanlı, yaklaşık üç saat boyunca elbise cepleri, yatak odası dolapları, iç çamaşırları, çekmeceler ve buzdolabını ararken, internet üzerinden evindeki güvenlik kamerasını izleyen Hamdi Gökbulut ise, zanlının, arkadaşı olduğunu görünce büyük şok yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Tarım Mahallesi'nde müstakil evde yaşayan Hamdi Gökbulut'un evine bir yıl içinde 5 kez hırsız girdi. Evin penceresinden giren hırsız, Gökbulut'un evinden eşinin ziynet eşyaları dahil 200 bin liraya yakın parasını aldı. Hırsızı yakalamak için harekete geçen gazeteci Hamdi Gökbulut, evine güvenlik kamerası taktırdı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Olay günü eşi ve çocuğu ile tatile giden Gökbulut, internet üzerinden evini kontrol etmek istedi. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler karşısında şoke olan Gökbulut, zanlının, beş yıllık arkadaşı A.Ç. olduğunu gördü. Gökbulut tatilini yarıda bırakarak Antalya'ya geri dönerken, güvenlik kamerası görüntüleri ile Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine başvurdu. Kamera görüntülerini inceleyen polis, A.Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan A.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"YOLA ÇIKTIĞIMIZDA BENİ ARADI"

Bir yıl içinde evine hırsızlık için 5 kez girildiğini belirten Hamdi Gökbulut, "Evime 5 kez girildi. Eşimin ziynet eşyaları ile birlikte 200 bin liraya yakın param alındı. Eşim ve ben acaba para ve ziynet eşyalarını koyduğumuz yeri mi unutuyoruz diye düşünürken, eve güvenlik kamerası taktırdık. Son hırsızlık olayının yaşandığı gün eşimle birlikte tatil için sabah yola çıktık. Yola çıkmamızdan 10 dakika sonra evime hırsızlık yapmak için giren A.Ç. aradı. Ben de ona şehir dışına çıktığımı söyledim. Kısa süre sonra gideceğimiz yere ulaştığımda internet üzerinden evin güvenlik kamerasına bağlandım. Baktımki karşımda 5 yıllık arkadaşım A.Ç. hırsızlık için dolaşıyor. Büyük bir şok yaşadım. Benim evde olmadığımı bildiği için üç saat evde hırsızlık için kapı arkasındaki kıyafetlerin ceplerini, iç çamaşır dolabını, çekmeceleri tüm odaları ve hatta buzdolabının buzluk bölümünü dahi arıyor. En son girdiğinde çekmecenin gizli bölümünde bulanan 20 bin liramı almış" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler