"Evimi de yaksalar Başbakan için çalışacağım”

Adana’da otomobili kundaklanan kişi, geçmiş dönemde AK Parti seçim bürosu açtıkları için sürekli tehditler aldığını belirterek, “Arabamı da yaksalar, evimi de yaksalar Başbakanımız için çalışacağım” dedi.Edilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Kir

"Evimi de yaksalar Başbakan için çalışacağım”

Adana’da otomobili kundaklanan kişi, geçmiş dönemde AK Parti seçim bürosu açtıkları için sürekli tehditler aldığını belirterek, “Arabamı da yaksalar, evimi de yaksalar Başbakanımız için çalışacağım” dedi.

Edilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi 2677 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Veysel Gümüş (35) gece 01 GY 407 plakalı aracını evinin önüne park ederek yattı. Saat 04.00 sıralarında komşularının sesine uyanan Gümüş, aracını alevler içinde buldu. İtfaiye ve polisi arayan vatandaşlar bir yandan da kova ve hortumlarla aracı söndürmeye çalıştı. Ancak araç kullanılamaz hale geldi. Otomobilin ön kaputuna ve arka bagaj kısmına yanıcı bir madde dökülerek kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığı belirlendi.

Aracın sahibi Veysel Gümüş, genel seçimlerde AK Parti seçim bürosu açtıklarını belirterek, “O zaman büromuza molotof kokteyli atılarak kundaklandı. O günden beri tehditler alıyoruz. Şu anda yerel seçimlere hazırlandığımız için bu olayı önceden yapıyorlar. Bunu AK Parti’ye çalışmayalım diye yapıyorlar. Gözdağı veriyorlar. Ben yine seçim bürosu açacağım. Arabamı da yaksalar, evimi de yaksalar Başbakanımız için çalışacağım. Bizi yıldıramazlar” dedi.

Polis mahalledeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem