Evden 5 kamyon çöp çıktı!

 Kepez ilçesi Beşkonak Mahallesi sakinleri, 4403 Sokak’ta 50 yaşındaki Hüseyin Mert’e ait evden aşırı derecede çöp kokusu geldiğini belirterek, Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Bunun üzerine yapılan denetimde evde gıda maddeleri, gi

Evden 5 kamyon çöp çıktı!

 

Kepez ilçesi Beşkonak Mahallesi sakinleri, 4403 Sokak’ta 50 yaşındaki Hüseyin Mert’e ait evden aşırı derecede çöp kokusu geldiğini belirterek, Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne şikayette bulundu. Bunun üzerine yapılan denetimde evde gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutuları, poşet ve kağıt gibi çöpler bulunduğu görüldü.

 

Mert’in sokaklardaki çöp konteynerlerinden topladığı öğrenilen çöpler, zabıta ve temizlik ekiplerinin yaklaşık iki saatlik çalışmasının ardından boşaltıldı. 5 kamyon çöp çıkartılan ev, daha sonra dezenfekte edildi.

 

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürü Ömer Ali Acar, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlardan gelen şikayetleri zaman kaybetmeden değerlendirdiklerini belirtti.

 

Bu kapsamda bir evden yoğun çöp kokusu geldiği yönündeki şikayet üzerine Hüseyin Mert’in evini denetlediklerini anlatan Acar, şunları kaydetti:

"İlçede zaman zaman bu tür çöp evlerle karşılaşıyoruz. Çöpleri boşalttıktan sonra hastalık riskine karşı evleri temizliyoruz. Akli dengesi yerinde olmayan Hüseyin Mert’in evi de ’çöp ev’ şeklindeydi. Mert’in evinden daha önce de birkaç kez daha az miktarda çöp çıkartmıştık. Mert’e, akıl sağlığı yerinde olmaması nedeniyle para cezası uygulamadık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem