Ev değil sahte içki imalathanesi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polis tarafından bir apartmana yapılan baskında, bodrum kata istiflenmiş 1 ton 200 litre sahte içki, tavan arasında ise içki yapımında kullanılan düzenek ele geçirildi.Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarl

Ev değil sahte içki imalathanesi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polis tarafından bir apartmana yapılan baskında, bodrum kata istiflenmiş 1 ton 200 litre sahte içki, tavan arasında ise içki yapımında kullanılan düzenek ele geçirildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri Şeyhsinan Mahallesinde R.D., D.D.'nin evlerinde kaçak içki üretimi yapıldığı ihbarı alması üzerine harekete geçti. Ekipler eve yaptıkları baskında bodrumda bidonlara konmuş 1 ton 200 litre ile 50 şişe şişelenmiş kaçak içki ele geçirdi. İçki şişelerinin üzerine etiket yaptırıp yapıştırıldığı belirlendi.

"KENDİMİZ İÇİYORUZ, SATMIYORUZ"

İçki ve düzeneklerin sahibi olduğunu belirten D. D.'nin kendini savunmak için söylediği sözler şaşırttı. Kişi başı 100 litre içki içtiklerini söyleyen D.D. "Kendimiz için yapıyoruz. Biz 4-5 kişiyiz. Kişi başı 100 litre içiyoruz, satmıyoruz" dedi.

ÇATI KATINDA İMALAT, BODRUMDA MAHZEN

Polis ekipleri, evin çatı katında ise bir oda içinde içki yapımında kullanılan özel düzenek ve içki şişeleri buldu. Evin arka bahçesinde kömürlük olarak kullanılan yerde de bidonların içinde beklemeye alınmış kaçak içkiler ele geçirildi. Olayda ele geçirilen sahte içki, imha edilmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Çorlu İlçe Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ev değil sahte içki imalathanesi

Ev değil sahte içki imalathanesi

Ev değil sahte içki imalathanesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler