Esma ve Burak'tan evlilik adımı!

Trabzon’un sevilen simalarından Ömer-Nermin Kocabaş ailesinin güzel kızı Esma Kocabaş ile Leyla-Eyüp Kitapçı çiftinin yakışıklı oğlu Burak kitapçı evliliğe ilk adımı attılar. Dün Trabzon’un Darıca mevkiinde bulunan Ahmet Kudal düğün salonunda yapılan nişa

Esma ve Burak'tan evlilik adımı!

Trabzon’un sevilen simalarından Ömer-Nermin Kocabaş ailesinin güzel kızı Esma Kocabaş ile Leyla-Eyüp Kitapçı çiftinin yakışıklı oğlu Burak kitapçı evliliğe ilk adımı attılar. Dün Trabzon’un Darıca mevkiinde bulunan Ahmet Kudal düğün salonunda yapılan nişan törenine çok sayıda davetle katıldı.

Aynı zamanda Trabzon belediyesi meclis üyesi olan iş adamı Eyüp Kitapçı’yı bu mutlu gününde il dışından gelen dostları da yalnız bırakmadı. Kitapçı, her babanın böyle mutlu günleri görebilmenin en büyük özlemini olduğunu belirterek ‘’Dostlarımız böyle bir günde bizimle birlikte olarak mutluğumuz paylaştılar kendilerine teşekkür ediyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem