Eski belediye başkanı kendini bıçakladı

Sakarya Geyve’ye bağlı Alifuatpaşa beldesinin eski belediye başkanı Kenan Oran’ın kendini bıçakladığı öne sürüldü.İddiaya göre, bir arkadaşının iş yerinde oturan eski başkan Kenan Oran, bir anda dükkandakilerin gözü önünde masadaki bıçağı alarak sol karın

Eski belediye başkanı kendini bıçakladı

Sakarya Geyve’ye bağlı Alifuatpaşa beldesinin eski belediye başkanı Kenan Oran’ın kendini bıçakladığı öne sürüldü.

İddiaya göre, bir arkadaşının iş yerinde oturan eski başkan Kenan Oran, bir anda dükkandakilerin gözü önünde masadaki bıçağı alarak sol karın boşluğuna batırdı. Ağır yaralanan eski başkana ilk müdahale, olay yerine çağrılan 112 Acil ekibi tarafından yapıldı. Oran, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Oran’ın sağlık durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı belirtildi.

Olay nedeniyle büyük şaşkınlık yaşayan belde sakinleri, Oran’ın yaşadığı sıkıntılı mahkeme süreci nedeniyle bir süredir bunalımda olduğunu dile getirdi.
“Zimmet, irtikap ve resmi belgede sahtecilik” suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden Oran, yolsuzluk iddiaları nedeniyle AK Parti’den ihraç edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler