Eski bakan kendine mezar yaptırdı

Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bir yandan doktora tezi yazarken, bir yandan da ölümü düşünerek mezar ını hazırlattı. 74 yaşındaki Gönül, Cebeci Asri Mezarlığı’ndan, kendisi ve eşi için 30 bin TL’ye mezar yeri aldı. Mezar taşını da şimdiden diktire

Eski bakan kendine mezar yaptırdı


Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bir yandan doktora tezi yazarken, bir yandan da ölümü düşünerek mezar ını hazırlattı. 74 yaşındaki Gönül, Cebeci Asri Mezarlığı’ndan, kendisi ve eşi için 30 bin TL’ye mezar yeri aldı. Mezar taşını da şimdiden diktiren Gönül, taşın bir yüzüne yaptığı görevleri diğer yüzüne ise “Mezar ziyaretinden maksat bir Fatiha’dır; bugün banaysa yarın sanadır” mesajını yazdırdı.

‘ZOR KARARDI’

Habertürk'ün haberine göre, mezar yerinin hazırlatılmasıyla ilgili konuşan Gönül, “Zor bir karardı. İnsan ölümü düşünmek istemiyor hayattayken ama şunu düşündüm. Allah’ın en sevgili kulu kimdi? Onun için bile ölümü uygun gördü. Bunu herkes tadacak” dedi. Arkadaşlarının ölümü sonrasında çocukların, “Memlekete mi gömelim Ankara’ya mı?” diye tereddütte kaldığını söyleyen Gönül, çocukları zor duruma düşürmemek için mezarını hazırlattığını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler