Eski Bakan Hasan Celal Güzel tedavi altında

Eski Bakan Hasan Celal Güzel, akciğer zarı ampiyem tedavisi görüyor.

Eski Bakan Hasan Celal Güzel tedavi altında

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'in akciğer zarı ampiyem tedavisi gördüğünü belirterek "İyi bir tedavi alıyor, burada emin ellerde, gereken girişim ve tedavi yapılıyor. Hasan Bey'in genel sağlık durumu, geldiğini güne göre daha iyi, daha da iyileşecek inşallah." dedi. 
 

Demircan, Güzel'in tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'ne giderek, sağlık durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı ve ailesiyle görüştü. 

Ziyareti sonrasında gazetecilere açıklama yapan Demircan, Güzel'in Türk siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu aktardı. Güzel'in rahatsızlığının kendisini derinden üzdüğünü ifade eden Demircan, "İyi bir tedavi alıyor, burada emin ellerde, gereken girişim ve tedavi yapılıyor. Hasan Bey'in genel sağlık durumu, geldiği güne göre daha iyi, daha da iyileşecek inşallah." diye konuştu.

Demircan, Güzel'in sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgiyi hastane yetkililerinden aldığını dile getirerek "Kendisine ve ailesine tekrar geçmiş olsun ve acil şifa dileklerimizi sunuyoruz. İnşallah, yakın zamanda Hasan Bey'i aramızda göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Güzel'in sağlık durumuna ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demircan, "Akciğer enfeksiyonu var, daha doğrusu akciğer zarı ampiyem tedavisi görüyor. Mide ve bağırsak sisteminde de ek rahatsızlıkları var. Mide kanaması geçirmiş, tedavisi yapılmış ve geçmiş. Vücutta belli bir sarsılma olmuş rahatsızlıklardan ama onların da düzelmesi için biraz zamana ihtiyaç var." bilgisini verdi." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem