Eski adliye önünde şarjör,mermi ve fişek bulundu

Sultanahmet Adliyesi olarak bilinen binada yapılan temizlik sırasında bulunan şüpheli paketten dolu şarjör, çok sayıda mermi ve işaret fişeği çıktı. Polis İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen binada inceleme başlattı.Edinilen bilgilere göre, daha önced

Eski adliye önünde şarjör,mermi ve fişek bulundu

Sultanahmet Adliyesi olarak bilinen binada yapılan temizlik sırasında bulunan şüpheli paketten dolu şarjör, çok sayıda mermi ve işaret fişeği çıktı. Polis İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen binada inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, daha önceden Sultanahmet Adliyesi olarak kullanılan şimdilerde ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen binada yapılan temizlik esnasında şüpheli paket bulundu. Temizlik işçilerinin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sokağın giriş ve çıkışları emniyet şeridi çekilerek yaya trafiğine kapatıldı. Binada yapılan incelemelerin ardından şüpheli paketten dolu şarjör, mermi ve işaret fişeği çıktı. Polis ekipleri bulunan şarjör, mermi ve fişeklere inceleme yapmak amacıyla el koydu.

Polis gerekli incelemelerinin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem