Eşinin yanında infaz edildi

Kastamonu'da bir otomobile açılan çapraz ateş sonucu bir kişi hayatını kaybetti karısı da ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Taşköprü karayolu mevkisinde seyir halinde iken Hatip köyü yakınlarında Mehmet Yıldız idaresindeki 06 VPV 79 plakalı

Eşinin yanında infaz edildi

Kastamonu'da bir otomobile açılan çapraz ateş sonucu bir kişi hayatını kaybetti karısı da ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-Taşköprü karayolu mevkisinde seyir halinde iken Hatip köyü yakınlarında Mehmet Yıldız idaresindeki 06 VPV 79 plakalı otomobilin, henüz kimliği ve plakası belirlenemeyen bir araç tarafından önü kesildi. Av tüfeği ile çapraz ateşe alınan Mehmet Yıldız ve otomobilde bulunan eşi Yasemin Yıldız, kurşunların hedefi oldu. Mehmet Yıldız, olay yerinde hayatını kaybederken, Yasemin Yıldız ise ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yaralı Yasemin Yıldız, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Mehmet Yıldız'ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürürken, Yasemin Yıldız'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, Mehmet Yıldız'ın adam yaralama suçundan bir süredir cezaevinde olduğu ve 7 ay önce tahliye edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler