Eşinin cesedini teşhis edemedi!

Bu Tarz Benim programının yarışmacısı Nazlı Hamarat, Ukrayna'da öldürülen eşi Emir Şaşmaz'ın İstanbul'a getirilen cesedini teşhis edemedi. Cenaze görevlilerin ve aile yakınlarının nezaretinde uçaktan alınarak gerekli işlemler için Soğanlık Mezarlığı'na gö

Eşinin cesedini teşhis edemedi!

Bu Tarz Benim programının yarışmacısı Nazlı Hamarat, Ukrayna'da öldürülen eşi Emir Şaşmaz'ın İstanbul'a getirilen cesedini teşhis edemedi.

Cenaze görevlilerin ve aile yakınlarının nezaretinde uçaktan alınarak gerekli işlemler için Soğanlık Mezarlığı'na götürüldü. Ancak, tabut açıldığında Nazlı Hamarat büyük bir şaşkınlık yaşadı. Eşini teşhis edemeyen Hamarat , törenin iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Nazlı Hamarat'ın yaptığı açıklama;

Cenazemiz bugün iptal edilmiştir. Nedeni ise tabut açıldığında cesedin kimlik tespitini yapamamamdır. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Adli Tıp Kurumu'nda kimlik tespiti ve otopsi yapıldıktan sonra ceset Cevdet Emir Şaşmaz'a ait ise cenaze tarihi size bildirilecektir.

 

Nazlı Hamarat’tan acı açıklama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem