Eşini yatağa bağlayıp...

Tekirdağ'da oturan işsiz E.E., geçen yıl 2 kez evlenerek boşanan 2 çocuk annesi 25 yaşındaki Ş.E. ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen çift, 25 Aralık 2010 tarihinde evlendi ve önceki evliliklerinden 4 çocuğu olan E.E.'ye ait Ertuğrul Maha

Eşini yatağa bağlayıp...

Tekirdağ'da oturan işsiz E.E., geçen yıl 2 kez evlenerek boşanan 2 çocuk annesi 25 yaşındaki Ş.E. ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen çift, 25 Aralık 2010 tarihinde evlendi ve önceki evliliklerinden 4 çocuğu olan E.E.'ye ait Ertuğrul Mahallesi'ndeki evde yaşamaya başladı. E.E., evin tapusunu eşi Ş.E.'nin isteği üzerine kayınvalidesinin üzerine yaptı.

İkiz çocukları olan Ş.E., eşi E.E.'nin evlerine gelen misafirlerin ehliyet, nüfus cüzdanı gibi özel eşyalarını çantalarından çaldığını fark ederek neden hırsızlık yaptığını sordu. E.E. bunun üzerine sinirlenerek eşi Ş.E.'yi dövdü. Ş.E. dayak yiyince 2 çocuğunu da alarak İstanbul'da oturan babasının yanına yerleşti.

EŞİNİ PLASTİK KELEPÇE İLE YATAĞA BAĞLADI

Tekirdağ’da kalan E.E., evi terk eden eşi Ş.E.’nin Malkara’da bir çiftlikte yeni işe girdiğini öğrendi. Bunun üzerine eşini bularak bir daha dövmeyeceğini söyleyince ikna olan Ş.E., 2 çocuğunu Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde yaşayan annesine bırakrak geçen hafta yeniden Tekirdağ’a döndü. Eşini alarak tatil beldesi Kumbağ’da pansiyon kiralayan E.E. ile eşi Ş.E. arasında ikinci gün hırsızlık suçlamaları nedeniyle yeniden kavga çıktı.

E.E., kendisinden boşanmak istediğini söyleyen Ş.E.'yi döverken, pansiyonda gece yarısı plastik kelepçelerle genç kadını ellerinden ve ayaklarından yatağa bağladı. Ş.E.'nin kendisinden boşanması halinde tazminat ödeyeceğine dair boş bir kağıda yazı yazdıran E.E., ayrıca üzerine tuz ruhu dökmekle tehdit etti. Ardından da, "Benden ayrılamazsın seni öldürürüm şimdi bir senet imzalayacaksın 'Eğer ayrılırsam eşime 50 bin lira tazminat ödemeyi kabul ediyorum’ diye yoksa seni öldürürüm" diyerek tehditler savurdu.

TUZ RUHU DÖKMEKLE TEHDİT ETTİ

Ş.E. kurtulmak istediği sırada kapağı açık olan şişeden Ş.E.’nin üzerine tuz ruhu damladı. Bunu su ve havlu ile temizleyen E.E. bir elini çözdüğü eşine boğazına dayadığı bıçak zoru ile önceden hazırladığı senet ve tazminat ödeyeceğine dair yazıyı imzalattı. Bir gün boyunca yatakta plastik kelepçelerle bağlı kalan genç kadın rahatsızlanınca korkan E.E., eşini 'Hava alması' için pansiyon yakınındaki çay bahçesine götürdü.

Ş.E., eşinin yanında olmadığı sırada jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine çay bahçesine gelen jandarma ekipleri, E.E.’yi gözaltına aldı. Jandarma ekiplerine ifade veren Ş.E., gece boyunca kendisini plastik kelepçe ile yatağa bağlı tutan eşinden şiddet gördüğünü söyledi. Kendisine zorla senet imzalatan kocasından şikayetçi olan Ş.E.’nin suçlamalarını kabul etmeyen E.E.’nin evinde yapılan aramada ise plastik kelepçeler, bıçak, boş senetler ve tuz ruhu şişesi bulundu.

"SENİ TANINMAYACAK HALE GETİRİRİM"

Ş.E. ifadesinde, hırsızlık yapan eşine boşanacağını söylediğini, gece kaldıkları pansiyonda kendisini uyandırarak çantasından çıkardığı plastik kelepçe ile el ve ayaklarını yatak demirlerine kelepçelediğini anlatırken, "Elinde bıçak ve tuz ruhu vardı. 'Benden boşanırsan seni bu bıçakla keserim. Sana bağışladığım ve annenin adına verdiğim evin tapusunu, annen benim söylediğim birinin üzerine vermezse, seni tanınmayacak hale getiririm' diyerek tehdit etti. Bir elinde bıçak diğer elinde tuz ruhu ile başımda durdu ve bana boş kağıda 'Boşanmam halinde eşim E.E.’ye 50 bin lira tazminat ödemeyi kabul ediyorum’ diye yazdırdı ve imzalattı. Bende çok korktuğum için dediklerini yaptım" dedi.

Tartıştığı eşini dövmediğini öne süren E.E., jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği Tekirdağ Adliyesi’nde 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve yağma’ suçlarından tutuklandı. Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen genç kadının ellerinde, ayaklarında ve yüzünde morluklar olduğu tespit edildi. Ş.E., olaydan sonra babasının yaşadığı İstanbul’a dönerken, E.E.’nin bir süreden bu yana 'Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet ve hırsızlık' suçlarından 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem