Eşini vurup intihar etti

Manavgat ilçesinde, boşanma davası açan eşini sokak ortasında silahla yaralayan adam, ardından intihar etti.Olay, Salkımevler Mahallesi'nde saat 20.30 sularında meydana geldi. Manavgat'ta bir otelde garson olarak çalışan Volkan Yılmaz (30), ayrı yaşadığı

Eşini vurup intihar etti

Manavgat ilçesinde, boşanma davası açan eşini sokak ortasında silahla yaralayan adam, ardından intihar etti.

Olay, Salkımevler Mahallesi'nde saat 20.30 sularında meydana geldi. Manavgat'ta bir otelde garson olarak çalışan Volkan Yılmaz (30), ayrı yaşadığı ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Zeynep Yılmaz'ı (24) kuaför çıkışında takip etti. Sokakta karısıyla tartışmaya başlayan Volkan Yılmaz yanında getirdiği tabanca ile eşine 3 el ateş etti. Karısının yere yığıldığını gören Volkan Yılmaz aynı silahı karnına dayayarak ateş etti. Olayı gören vatandaşlar polise ve 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Yaralı olan karı-koca Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Volkan Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, Zeynep Yılmaz'ın ise tedavisi sürüyor.

3 yıl önce evlenen çiftin 2 yasında bir çocukları olduğu, bir aydır ayrı yaşadıkları, Zeynep Yılmaz'ın boşanmak için dilekçe verdiği öğrenildi.

Eşini vurup intihar etti

Eşini vurup intihar etti

Eşini vurup intihar etti

Eşini vurup intihar etti

Eşini vurup intihar etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler