Eşini ve çocuklarını arıyor

İstanbul'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazasının etkisiyle hafızasını kaybeden Ekrem Barlas, kazanın ardından ikinci şoku eşi ve 4 çocuğunun kendisini terk etmesiyle yaşadı. Elinde yalnızca 2 kızının küçük yaşlarda çekilmiş vesikalık fotoğrafı kalan Ba

Eşini ve çocuklarını arıyor

İstanbul'da 2008 yılında geçirdiği trafik kazasının etkisiyle hafızasını kaybeden Ekrem Barlas, kazanın ardından ikinci şoku eşi ve 4 çocuğunun kendisini terk etmesiyle yaşadı. Elinde yalnızca 2 kızının küçük yaşlarda çekilmiş vesikalık fotoğrafı kalan Barlas, hatırlamadığı eşi ve çocuklarını 8 yıldır arıyor.

İstanbul'da 2008 yılında trafik kazası geçiren 52 yaşındaki Ekrem Barlas, kazanın ardından aldığı darbeyle 4 kez ameliyat oldu. Hafızasını kaybeden ve 1 yıla yakın hastanede kalan Barlas'ın eşi, 4 yetişkin çocuğunu da alarak evi terk etti. Hastaneden taburcu olduğunda yanına ziyarete gelen bir akrabası haricinde çevresinde kimse kalmayan Barlas, evine geldiğinde emeklilik tazminatı ile eşyalarının da olmadığını görünce ikinci bir şok yaşadı. Şu anda 30'lu yaşlarda 2 kız ve 2 erkek çocuğu olan Barlas'ın elinde kalan sadece kızlarının küçükken çekilmiş 2 vesikalık fotoğrafı.

İstanbul'da geçim sıkıntısı yaşayan Barlas Yalova'ya taşındı. Sadece kendilerini akrabası olarak tanıtan birkaç kişiyle irtibatta bulunan Ekrem Barlas, bu yolla karısı ve çocuklarına ulaşmaya çalıştı. Eşinin ve çocuklarının yüzlerini hatırlamayan Barlas, nüfus müdürlüğünden çıkardığı aile kütüğü ve adreslerden de umudunu kesince çareyi mahkemeye başvurmakta buldu. Eşine gıyaben boşanma davası açan Barlas, mahkemenin eşine ulaşamamasıyla yine hüsrana uğradı. İptal edilen davanın ardından gazeteye bile ilan veren Barlas, hiçbir sonuca ulaşamadı.

Hafızasına kaybettiğine dair raporu olduğunu belirten Ekrem Barlas, "2008 yılının 2. ayında Esenler ilçesinde taksi çarptı. Ayağım ve kolum kırıldı. Kafama darbe aldım. Doktorlar şuurum yerinde olmadığı için ifademi aldırmadı. Ben hastanedeyken eşim çocuklarımı da alarak evi terk etti. Kaza geçirdikten sonra benim yanıma hiç gelmediler. O dönemde hatırlamadığım için ailemi bulmak için gazetelere ilan verdiler. Eşyalarımı ve paramı alıp beni terk etmişler. Akrabalarım vasıtasıyla da araştırdım, ama bulamadım. Devlet tarafından da araştırdığımda adresine ulaşılamıyor denildi. Hala evli görünüyorum. Boşanıp kendime sıcak bir yuva kurmak istiyorum. Mahkeme adreste bulamadığı için davayı iptal ediyor. Ya çıkıp gelsinler, ya da benden boşansın" dedi.

"KASITLI ÇARPMIŞ OLABİLİRLER"

Barlas, "Evimin yolunu bile arada bir kaybediyorum. Eşimin ve çocuklarımın yüzünü hatırlamıyorum. Şimdi gösterseler tanıyamam. Biri çıksa senin çocuğunum dese yine tanıyamam. Ben eşimden ve çocuklarımdan hiçbir şey esirgemedim. Onlarsız çay dahi içmedim. Belki de bu kaza bilinçli bir şekilde olmuştur. Kazanın ardından tazminatımı çocuklarım almış. 2008 yılında bana çarpan kişi, eşimin memleketi olan Giresun'da, karımın eski evinin arka sokağında oturuyormuş" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler